Очільниця Студентської ради ЧДТУ, здобувачка кафедри Ольга Басараб отримала відзнаку Черкаської обласної військової адміністрації

17 листопада 2022 року з нагоди Міжнародного дня студентів на базі Черкаського державного бізнес-коледжу відбулася зустріч начальника Черкаської ОВА Ігоря Табурця з головами студентських рад закладів вищої, фахової передвищої освіти. Однією з представників Студентської спільноти Черкаського державного технологічного університету на зустрічі з керманичем області виступала очільниця Студентської ради ЧДТУ, здобувачка освіти третього курсу спеціальності 152 “Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка” групи М-204 Ольга Басараб.

На початку заходу присутні вшанували світлу пам’ять полеглих воїнів та мирних громадян, які загинули унаслідок збройної агресії російської федерації.

Звертаючись до студентства, Ігор Табурець подякував здобувачам освіти за проактивну громадянську позицію та долучення до волонтерської діяльності.

Принагідно Ігор Іванович вручив Подяки Черкаської обласної військової адміністрації «За гідний внесок у справу зміцнення обороноздатності України та відновлення її територіальної цілісності, високий рівень патріотизму, активну громадську діяльність, волонтерську ініціативу» та пам’ятні монети «Ой у лузі червона калина» студентам-активістам Черкащини, поміж яких і Ольга Басараб.

Колектив кафедри поздоровляє нашу здобувачку – Ольгу Басараб і запрошує інших здобувачів освіти активно проявляти свою життєву та громадянську позицію!