Підвищення кваліфікації в рамках дисципліни «Ефективна комунікація в командній роботі»

   25 та 28 березня 2024  року відбулася відкрита лекція-семінар на тему “Ефективна комунікація в командній роботі”, яка проводилася для викладачів та здобувачів вищої освіти Черкаського державного технологічного університету. Лектором виступив професор кафедри ПМКТ – Максим Бондаренко, який окреслив основні проблеми, які виникають між фахівцями що залучені до спільної роботи в одному колективі.

    Під час прослуховування двох двогодинних лекцій перед слухачами були порушені такі питання, як: комунікації та їх ролі у сучасному світі, особливості ведення дискусій, переговорів і дебатів, рефлексивне, критичне мислення та письмова комунікація, самоорганізація та тайм-менеджмент, а також конфліктологія та технології прихованого впливу.

  В рамках прослуханого курсу, слухачі отримали сертифікат ГО “Центр соціальних комунікацій” про те, що вони прослухали курс тривалістю 30 годин (1 кредит).

   Знання, отримані слухачами під час прослуховування цього курсу дозволить більш якісно організовувати роботу в середині команд та груп осіб, а самому слухачу виступати ефективним керівником та менеджером цих колективів.