Засідання кафедри 21.12.2021

Засідання кафедри (21.12.2021, протокол №6)

Початок: 16-30 (запланована тривалість засідання 30-40 хвилин)        

Місце проведення: Teams

Головуючий: Зав.кафедри ПМКТ Бондаренко М.О.

План засідання:

  1. Результати проведення залікової та екзаменаційної сесій ЗВО 1-4 років навчання освітнього рівня “бакалавр” та 1-го року навчання освітнього рівня “магістр”; результати захистів кваліфікаційних робіт ЗВО 2-го року навчання освітнього рівня “магістр” (викладачі кафедри, зав. каф. Бондаренко М.О., доц. Тичков В.В.)
  2. Звітування відповідальних за наукову, методичну та виховну роботу на кафедрі за осінній семестр (проф. Базіло К.В., доц. Туз В.В.)
  3. Обговорення вибіркових дисциплін на 2022/23 навчальний рік (проф. Бондаренко Ю.Ю.)
  4. Звітування за результатами проведення відкритих занять та взаємовідвідувань навчальних занять викладачами кафедри (зав.каф. Бондаренко М.О., викладачі кафедри)
  5. Узгодження та затвердження тем кваліфікаційних робіт здобувачів освітнього ступеня «бакалавр», що подаються на захист у 2021/22 навч.році (зав.каф. Бондаренко М.О.)
  6. Готовність та порядок проведення ознайомчої, технологічної, комп‘ютерної та переддипломної практик студентів (проф. Базіло К.В., проф. Бондаренко Ю.Ю., проф. Гальченко В.Я., доц. Трембовецька Р.В.)
  7. Техніка безпеки викладачів, навчально-допоміжного персоналу та ЗВО кафедри в зимовий період, під час проведення заліково-екзаменаційної сесії та зимових канікул (зав.каф. Бондаренко М.О.)
  8. Різне.